Bejelentés

Köszöntjük honlapunkon!
<--- A bal oldalon található fenti menüpontok segítségével könnyedén lehet tájékozódni, csak rá kell kattintani a kiválasztott menücímre a kívánt információ megtekintéséhez. Honlapunk hasznos és tájékoztató jellegű információkkal szolgál, ám a benne lévő adatok havonta vagy akár hetente módosulhatnak, frissülhetnek. Kérdésével, észrevételével forduljon hozzánk bizalommal, készségesen várjuk érdeklődését!

Kerti sütő ajánlataink:
(Kattintson a kívánt képre)

A kert dísze, a család öröme...


Tény, hogy a kerti sütő nem csak egy kerti sütő, hanem a kert legszebb dísze, és az egész család öröme! Mert a kerti sütőkkel készült ételeknek -legyen szó akár grill, nyárs vagy bogrács ételekről- különleges ízük és zamatuk van, aromák és fűszerek hozzáadása nélkül is, mert a füst és a friss levegő átjárja az ételt mialatt az sül vagy fő. A kerti sütő előnye, hogy az egész család kiveheti a részét belőle. Sőt mi több, remekül helyt áll kerti partikon vagy nagy családi összejöveteleknél. Nászajándéknak tökéletesen megfelel, mert a kerti sütő az ifjú pár kertjében nem csak hasznos szerepet tölt be és nem csak díszíti a kertet, de tartósan emlék is marad! Házassági évforduló alkalmából is szép gesztus megajándékozni az ünnepelteket vele. A kerti sütő divatja nyugatról ered és mára már Magyarországon is igen közkedvelt lett. Nem csoda, hisz sütögetni, tüzeskedni mindenki szeret. Persze vannak akik nem sütnek vagy főznek vele, egyszerűen csak a kert díszítésére használják a kerti sütőt, mivel elég feltűnő jelenség és így bárhova helyezzük mindenhol pimaszul kiköveteli magának a figyelmet!

A teraszon pompásan mutat és kiemeli a kert szépségét. A nagy kertet segít nekünk betölteni, a kicsit pedig hangulattal árasztja el. A kerti sütő minden darabját egyenként ellenőrzik, mert a készítők számára nagyon fontos a vásárló megelégedettsége. Készítéskor minden elemet vas váz szerkezettel látnak el belülről a maximális stabilitás érdekében. A padok lábai nem ragasztottak, hanem egybe van köttetve illetve egybe van vasalva az ülő felülettel, így a pad nem rogy össze és nem inog alattunk. Míg a jó minőségű alapanyagok masszív hatást eredményeznek, addig a bevasalt elemek stabil tulajdonságot nyújtanak, ezáltal a garnitúrák rendkívül időtállóak. Ezek a kerti sütők -nyugodt lelkiismerettel állítható- abszolút fagyállóak, és a samatozott tűztérnek köszönhetően (ami alapvető egy tűztérnél hiszen annélkül a tűztér a tűz hatására megreped és szétesik) tűzállóak is! A kerti sütők gépi csiszolással, majd kézi polírozással lettek ellátva. Ez a sorozat művelet azért fontos, mert egy éles asztal széle vagy egy éles pad ülőfelület bizony könnyen okozhat balesetet nem csak kisgyermekeknek, de még a felnőttek körében is! A csiszolás fontos annak érdekében hogy a kerti sütőt biztonságosan használjuk, hogy gyermekeink szeleburdisága ne okozzon balesetet számukra.Műkő garnitúráinkat bátran ajánljuk azoknak, akiknek az időtálló kivitelezés fontos szempont. Minden elem stabilitását és masszivitását a bevasalt anyagok, a szakszerű kivitelezési technikák összesítve biztosítják.

A készítők a műkő garnitúrák készítésekor nem használtak fel káros anyagokat, vegyszereket, melyek az emberi vagy bármely körülöttünk lévő élővilágot veszélyeztetné a termék használata során. Kötésgyorsítót, kő lakkot, kő ápolót sem tartalmaznak, de igény esetnén külön kérésre kőlakkal ingyenesen kezelik a kerti garnitúrát, a kő lakk árának megtérítése ellenében. Az asztal szélei és a pad ülőkék szélei nem hegyesek (mint a legtöbb kapható kerti sütő terméknél), hanem lekerekítettek a balesetek, bőr horzsolások megelőzése végett. A kerti sütők előnyös tulajdonsága, hogy samatozott tűzterének köszönhetően tűzálló, így a kerti
sütő tűztere védve van a tűz által okozott bosszantó repedésektől.

A kerti sütő minden eleme belülről vas váz szerkezettel erősített (nem ragasztott), így abszolút stabil, erős, és jó a teherbíró képessége. Ám ha esetleg mégsem nyerte el tetszését ezek a kerti sütők, és nem innen vásárol, kérjük, olyan biztonságos sütőt válasszon, ahol a fent említett tulajdonságok megvannak: ne éles élűt, tűz -és fagyálló tulajdonsággal bírjon, és belülről vasszerkezettel ellátott legyen.
Ha megfogadja tanácsunkat, kerti sütőjére soha nem lesz gondja, és hosszú időn át örömét leli majd benne! Erőt, egészséget kívánunk mindenkinek! Tisztelettel:


               Kozák Imre műköves mester és Csapata

****************************************************************************************************************************************************


A honlapot készítette: Kozák ReginaIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!